28 octubre 2010

A CHUPAR QUE SE NOS ACABA.




Tot i que la llei per a la creació de l'Oficina Antifrau de la Generalitat remarca la independència política d'aquest organisme, els principals càrrecs de l'Oficina Antifrau estan ocupats per persones relacionades amb el PSC.
La recol·locació de Sangenís es va justificar per una "vacant que cal cobrir amb caràcter d'urgència"(director d’Investigacions de l’Oficina Antifrau de Catalunya).
L'escollit per substituir-lo en el càrrec va ser l'exregidor del PSC, Jordi Climent i Martí. Climent va ser regidor a l’Ajuntament de Montcada i Reixac pel PSC del juny del 2007 al febrer passat quan va dimitir en haver estat cessat per l’exalcalde, César Arrizabalaga, com a president de l’Àrea de Política Territorial i Urbanisme per desavinences personals.

También trabaja en la Oficina Antifrau de Catalunya el escritor de novela negra Carles Quílez, residente en Montcada y amigo personal de Jordi Climent.

Comentario en la red:
L'oficina Antifrau ja és un frau en ella mateixa. Quan llegeixo "l'oficina antifrau controlada pels socialistes" la primera cosa que penso és que el frau està assegurat.

Enlace a E-Noticies: http://politica.e-noticies.cat/loficina-del-psc-46235.html

No hay comentarios: